TestSarcina.ro is for sale.
Contact us

testsarcina.ro

Ești însărcinată?

Totul despre sarcină, semne și simptome sarcină

Află dacă ești însărcinată și care sunt simptomele sarcinii, ce este și cum se folosește testul de sarcină, siguranța și tipurile testelor și interpretarea unui test pozitiv sau negativ.

Test sarcina.ro oferă GRATUIT femeilor însărcinate: calculator sarcină, evoluție pe săptămâni și luni, analize medicale, probleme și informații întreruperea sarcinii!

Cum se face avortul pana in 9 saptamani de sarcina

In linii mari am discutat despre chiuretaj, insa in acest articol voi prezenta exact pasii procedurii de chiuretaj cand il faci pana in 9 saptamani.

Citeste si despre cum se va desfasura chiuretajul la 14 saptamani, respectiv 23 de saptamani.

Cum se face un avort la 9 saptamani?

  1. Un specul este plasat in vagin, un forceps este asezat pe marginile cervixului si o canula pentru chiuretaj este inserata in uter
  2. Lichidul amniotic, placenta si fetusul sunt aspirati prin canula si asezati intr-un borcan de colectare. Fetusul si placenta sunt deteriorati in proces.
  3. Cavitatea uterina este curata cu o chiureta pentru a determina daca a mai ramas o cantitate semnificativa de tesut.
  4. Sangele, lichidul amniotic, tesutul placentar si partile fetale sunt asezate intr-un borcan. Continutul respectivului borcan este examinat pentru ca medicii sa fie siguri ca toate partule fetale si o cantitate adecvata de tesut corespund cu varsta gestationala estimata in momentul respectiv.
Vezi alte articole: Avort, Intrerupere sarcina