Postinor


Postinor 2: Pret si instructiuni de folosire

TAGS: postinor, intrerupere sarcina, pastile

Detalii despre pastila de a doua zi. Postinor 2 ti-am dat si in trecut. Astazi vom vorbi despre pretul si instructiunile de folosire a ale pastilei de urgenta. Postinor 2 este o pastila ce trebuie folosita in maxim 72 de ore de la contactul sexual neprotejat.

Cand se ia pastila de a doua zi?Comprimatul poate fi administrat in orice zi a ciclului menstrual. Metoda contraceptiva de urgenta poate fi folosita doar in cazuri extremale; nu preintampina sarcina in toate cazurile ci doar in ...

Efecte secundare ale pastilelor de urgenta Postinor

TAGS: postinor, pastile, informatii sarcina

Contraceptia de urgenta este o metoda de prevenire a sarcinii nedorite care poate fi folosita pe parcursul a cateva zile dupa un contact sexual neprotejat (daca nu a fost folosita nicio metoda de contraceptie, prezervativul s-a rupt sau dupa un viol). Aceasta metoda actioneaza, retinand ovulatia sau impiedicand implantarea ovulului fecundat pe peretele uterin.

Care sunt efectele secundare ale pastilei de urgenta?Greata apare la 25% din femeile care utilizeaza Postinor-2Varsaturile ...

Tot ce trebuie sa stii despre pastila de urgenta Postinor 2

TAGS: informatii sarcina, postinor, pastile

Postinor-2 este un contraceptiv de urgenta care poate fi utilizat in prevenirea sarcinii daca este administrat in intervalul de 72 de ore care urmeaza unui contact sexual neprotejat.

Instructiuni pastila de urgenta PostinorExista anumite situatii in care Postinor-2 este recomandat:

cand nu s-a utilizat nici un mijloc contraceptivcand una din metodele contraceptive aplicate nu este considerata ca fiind sigura, adica: ruptura, alunecarea sau utilizarea necorespunzatoare a ...

Cat costa si care sunt efectele adverse ale pastilei de a doua zi

TAGS: postinor, pastile, informatii sarcina

Am discutat deja despre cum functioneaza si cat de eficienta este pastila de a doua zi si acum e cazul sa vorbim si despre cat costa o pastila de urgenta dar si cum se ia corect, pentru ca nu cumva sa ramai insarcinata fara sa iti doresti.

Administrata la momentul potrivit, mai exact in primele 24 de ore de la contactul sexual neprotejat, pastila de a doua zi este cea mai simpla si eficienta metoda pentru a evita o sarcina nedorita.

Desi pastila de a doua zi este cu ...

sfatul medicului


probleme medicale sarcina medic ginecolog

"Testul de sarcina poate spune cand este o femeie insarcinata cu o acuratete
de 99%. Simptomele sarcinii si semnele ca esti insarcinata sunt confirmate de un test de sarcina pozitiv. Orice femeie s-a temut macar o data sa nu ramana insarcinata cu prezervativ sau cu anticonceptionale cu atat mai mult cu cat sarcina poate aparea si cu un singur ovar sau sarcina cu trompele legate.

Esti insarcinata? Planificare, calendar sarcina si analize medicale sunt cuvinte cheie in evitarea problemelor ce pot duce la intreruperea sarcinii!


Dr. Marian Vornicu

sfatul medicului probleme sarcina