TestSarcina.ro is for sale.
Contact us

testsarcina.ro

Ești însărcinată?

Totul despre sarcină, semne și simptome sarcină

Află dacă ești însărcinată și care sunt simptomele sarcinii, ce este și cum se folosește testul de sarcină, siguranța și tipurile testelor și interpretarea unui test pozitiv sau negativ.

Test sarcina.ro oferă GRATUIT femeilor însărcinate: calculator sarcină, evoluție pe săptămâni și luni, analize medicale, probleme și informații întreruperea sarcinii!

Cum aflu sexul copilului cu calendarul chinezesc?

O sarcina si nasterea sunt niste momente unice in orice familie, sunt niste miracole ale naturii. Chinezii au pus la punct o harta speciala care poate determina sexul copilului in functie de varsta mamei la si luna in care are loc conceptia. Se spune ca gradul de acuratete al tabelului se situeaza intre 67% si 93%.

De cand exista calendarul chinezesc al sarcinii?

Cred ca sunt destul de putini parinti care nu si-ar dori sa cunoasca sexul copilului, iar vestea cea buna este ca acesta poate fi chiar influentat se pare intr-o oarecare masura. Legenda spune ca acest calendar chinezesc a fost ingropat cu 700 de ani in urma, intr-un mormant regal, in apropiere de Beijing, fiind descoperit recent si pastrat la Institutul de Stiinta din Pekin.

De la descoperirea calendarului chinezesc al sarcinii unii sustin ca acesta poate indica sexul copilului inainte de prima ecografie ba chiar inainte ca potentiala mama sa ramana insarcinata, daca aceasta a stabilit luna in care are de gand sa conceapa copilul.

Site-urile straine cu informatii dedicate mamelor sau viitoarelor mamici dezbat intens problema, cu atat mai mult cat multe dintre cele care l-au testat au avut rezultate pozitive.

Cum afli sexul copilului folosind calendarul chinezesc?

Calendarul chinezesc de indicare a sexului copilului se bazeaza pe luna si varsta femeii in momentul conceptiei. Mai exact, daca o femeie are 27 de ani si conceptia are loc in luna iunie, “rezultatul” va fi baiat, pe cand daca are concepe copilul in luna iulie, acesta ar fi fata.

Mecanismul de aflare al sexului copilului pe care calendarul chizesc il foloseste este inca necunoscut pentru lumea stiintei.

Testati-i veridicitateas in functie de datele de concepere ale copiilor dvs. daca aveti deja sau informatiile pe care vi le poate da mama dvs. legat de sarcina cu dvs.

Vezi alte articole: Informatii sarcina, Calculator sarcina